"ΟΛΗ Η ΛΑΓΝΕΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΠΑΕΙ ΣΤΑ ΛΑΧΑΝΑ ΑΠΟ ΕΛΛΕΙΨΗ ΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΠΟΘΩΝ"

Wednesday, November 5, 2008

gay straight


Επινίκιος
στο σήμειο 02:55

"it's the answer spoken by
young and old
rich and poor
democrat-republican
black - white
hispanic - asian
native american
gay -straight
disabled - not disabled"


Tuesday, November 4, 2008

let me see you stripped


Είναι μια τύπισσα, γύρω στα 40 και, στο μαγαζί που δουλεύω. Την είχα προσέξει ένα βράδυ γύρω στις 3μιση που βάζω "τα δικά μου", και γυρνάει και με κοιτάει, το βλέμμα αυτό της έκπληξης, που όταν το βλέπω ξέρω ότι άγγιξα μια χορδή του άλλου, ότι έδωσα λίγη χαρα... Έπαιζα το stripped των depeche, σε διασκευή rammstein. Είναι πελάτισσα, έρχεται συχνά, αλλά δεν την είχα προσέξει ποτέ, για κάποιο λόγο δεν είχα δει ποτέ πραγματικά το πρόσωπό της.

Το σάββατο ήρθε πάλι. Ένα νεύμα της έκανα, ένα νεύμα μου έκανε. Κάθισε σε έναν πάγκο μονάχη της. Είχε μια ομορφιά περίεργη. Δεν μιλούσε, δεν αλληλεπίδρασε με κανέναν, και όμως δεν είχε κάτι το βαρύ πάνω της, κάτι που έχω δει σε άντρες που βγαινουν μονοι για να βρουν να γαμισουν και που αυτό κουβαλάει μια μιζέρια... Μία - μιάμιση ώρα μετά έφυγε.

Monday, November 3, 2008

ομοφοβική επίθεση στο γκάζι


Αναδημοσιεύω από les_boi

γύρω στις 2.15 χθες βράδυ(01/11/08) τρεις τύποι επιτέθηκαν και χτύπησαν πολύ άσχημα ένα γκέι παιδί λίγα μετρα από γνωστό γκέι κλάμπ, οι τύποι χωρις να πουν τίποτα απλά ξάπλωσαν το παιδί κάτω κι ο ένας απ'αυτούς (χοντρος, καραφλός απ'ότι λεει το παιδί) άρχισε να το κλωτσάει στο πρόσωπο, η βιαιότητα της πράξης που δεν συνοδεύτηκε απ'ότιδήποτε άλλο π.χ κλοπή, δείχνει πως προφανώς πρόκειται για φασίστες, το παιδί έμεινε να περιμένει αιμόφυρτο στο πεζοδρόμιο πολύ ώρα για ασθενοφόρο κι εκτός από ελάχιστους περαστικούς, μεταξύ των οποίων κι εγω, δεν ενδιαφέρθηκε και δεν πήρε χαμπάρι κανένας, το γκάζι συνέχισε στους τρελούς(εμετικούς) ρυθμούς του και μόνο το αίμα στο πεζοδρόμιο έμεινε να υπενθυμίζει πως υπάρχουν εκει έξω οι κωλοφασίστες έτοιμοι να επιτεθούν σε όποιον/α δεν ταιριάζει στα άρια πρότυπά τους

Επιβεβαίωση της μαρτυρίας και στο indymedia.