"ΟΛΗ Η ΛΑΓΝΕΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΠΑΕΙ ΣΤΑ ΛΑΧΑΝΑ ΑΠΟ ΕΛΛΕΙΨΗ ΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΠΟΘΩΝ"

Friday, March 14, 2008

lena
ΟΤΙ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΟ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ...

ΑΠΟ ΤΟ ΑΡΧΕΙΟ ΤΗΣ ΕΡΤ

ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΞΕΧΑΣΩ, ΠΟΤΕ


http://www.ert-archives.gr/wpasV2/public/p02-view.aspx?titleid=7232&action=mView&mst=00:00:00:00

Thursday, March 13, 2008

Πολιτικός Γάμος;

Αντιγράφω από gayworld

Στην Καισαριανή θα γίνει την επόμενη εβδομάδα, ο πρώτος πολιτικός γάμος ομοφυλοφίλων στην Ελλάδα, όπως αποκαλύπτει στα «ΝΕΑ» ο Γρηγόρης Βαλλιανάτος, μέλος της Ομοφυλοφιλικής και Λεσβιακής Κοινότητας Ελλάδος.


«O γάμος θα είναι μεταξύ δύο γυναικών και θα γίνει σύμφωνα με τα όσα προβλέπει ο νόμος 1250/82, ο οποίος ορίζει τον πολιτικό γάμο», λέει ο κ. Βαλλιανάτος, που επικαλείται την επιστημονική άποψη της καθηγήτριας της Νομικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης κ. Θεοφανώς Παπαζήση. Σύμφωνα με τη γνωμάτευση, «στον νόμο για τον πολιτικό γάμο δεν υπάρχει πρόβλεψη για το φύλο των δύο ατόμων που παντρεύονται. Συνεπώς είναι νομικά κατοχυρωμένος ο γάμος μεταξύ ομοφυλοφίλων». Ο κ. Βαλλιανάτος επικαλείται επίσης και τον Αλέξη Τσίπρα: «Ο νυν πρόεδρος του ΣΥΝ, σε ομιλία του ως υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων στο gay pride της Αθήνας πριν από τρία χρόνια, είχε υποστηρίξει ότι “με το ισχύον νομικό σύστημα, δηλαδή τον νόμο 1250/82 που καθορίζει τις προϋποθέσεις του πολιτικού γάμου, απλά χρειάζεται δήμαρχος που να καταλαβαίνει», θυμάται ο κ. Βαλλιανάτος, που επικαλείται και συναντήσεις με το Τμήμα Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του ΣΥΝ. « Η θέση μας είναι υπέρ του πολιτικού γάμου και μεταξύ ομοφυλοφίλων», είπε στα «ΝΕΑ» ο μέχρι χθες υπεύθυνος του Τμήματος κ. Χρ. Παπαδόπουλος.


Tuesday, March 11, 2008

hiv denialismΑντιγράφω από περιοδικό βαβέλ, τεύχος Φεβρουαρίου 2008:

Συνέντευξη της δημοσιογράφου Celia Farber.

"Δημιούργησαν τον HIV ως αρνητικό θεό: τρομακτικό και άπειρο και αόρατο και, που δεν ξέρουμε τί είναι, πού είναι, πότε είναι, και όμως είναι πανταχού παρών. Πίχνει μια πυκνή σκιά φόβου και μίσους. Τρόμου για τους άλλους. Τρόμου για ότι είναι ζωή."

"Η σημερινή εκτίμηση είναι ότι το ΑΖΤ σκότωσε 300.000 ανθρώπους"

"... Η μάχη μου εναντίον των απόψεων εκείνων που θεωρούσαν το AIDS θανατική καταδίκη ξεκινάει από την αίσθηση ότι είναι σαδιστικό και αρρωστημένο και επικίνδυνο, μια κοινωνική ελίτ - με την εξουσία του χρήματος, την εξουσία στα μέσα, την εξουσία στην πολιτική - να στιγματίζει κάποιους ανθρώπους ως ετοιμοθάνατους, με τη βοήθεια της ιατρικής και της ιατρικής τεχνολογίας. Δεν νομίζω ότι κάτι τέτοιο εχει ξανασυμβεί ποτέ στην ιστορία της ιατρικής..."

Για να καταλάβετε τα όσα αντιγράφονται παραπάνω, πρέπει να διαβάσετε όλη τη συνέντευξη. Μια "αιρετική" άποψη αναφορικά με τον ιο....

Monday, March 10, 2008

σπασμένη καπότα, χωρισμός και ένα μωρό....Όλα μοιάζουν θολά την τελευταία περίοδο...

Μια κοπότα έσπασε χωρίς να το καταλάβουμε, ένα τράβηγμα που δεν ξέρουμε αν έγινε, ένα τεστ που έγινε βιαστικά, και μια αφορμή για έναν χωρισμό...

Τώρα, όταν παίζω μουσική στο μαγαζί που παίζω μουσική, γυρνάω μόνος, καλή ώρα...

6 η ώρα τα χαράματα και ο εγωισμός μου δεν περνάει....

Πήγα και είδα τους φίλους μου, ταξίδι αστραπή.

Σαραντάρισε η μπέμπα, και τα μικρόβιά μου δεν την απειλούν. Έπλενα τα χέρια μου με οινόπνευμα, πρόσεχα τα πάντα...

Και μια μάνα που ξυπνάει απότομα από έναν θόρυβο, και που αντί να κοιτάξει το μέρος από όπου προήλθε ο θόρυβος, κοιτάει την μικρή... Λες και δεν κοιμάται ποτέ... Το μωρό, όλα τα άλλα είναι ασήμαντα.