"ΟΛΗ Η ΛΑΓΝΕΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΠΑΕΙ ΣΤΑ ΛΑΧΑΝΑ ΑΠΟ ΕΛΛΕΙΨΗ ΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΠΟΘΩΝ"








Friday, April 30, 2010

ΕΣΡ - Ανοιχτή Συνέλευση



To ΕΣΡ είπε:

“…το θέμα της ομοφυλοφιλίας (της προτίμησης σεξουαλικά ατόμων του ιδίου φύλου) και της αλλαγής φύλου [...] αποτελεί μια κατάσταση που ξεφεύγει από το φυσιολογικό, γι’ αυτό και ξενίζει σε μεγάλο βαθμό τον ανήλικο τηλεθεατή. […] Η παρουσίαση στοιχείων για την ερωτική ζωή ομοφυλόφιλων ατόμων ή τρανσέξουαλ για τη διαδικασία αλλαγής φύλου [...] ενδεχομένως να επηρεάσει αρνητικά τους ανήλικους τηλεθεατές.”
“η εκτενής παρουσίαση του συγκεκριμένου θέματος και η προβολή των τρανσέξουαλ ως φυσιολογικών ατόμων που ενσωματώνονται ομαλά στην κοινωνία μέσα από ένα μαζικό μέσο επικοινωνίας(την τηλεόραση) και ώρα απογευματινή που οι τηλεθεατές, ανήλικοι και μη παρακολουθούν τηλεόραση αμέριμνοι και ανυποψίαστοι για την μετάδοση τέτοιου είδους [...] θεμάτων θα μπορούσε ενδεχομένως να επιδράσει αρνητικά στην ανάπτυξη της προσωπικότητάς τους»”

Εμείς λέμε:

Οι τρανς άντρες και γυναίκες, οι γκέι, οι μπαισέξουαλς και οι λεσβίες είμαστε εξίσου άνθρωποι με τους υπόλοιπους.
Σταματήστε να χρησιμοποιείτε "Τα Παιδιά Μας" ως πρόφαση για τις ανασφάλειες και τα μίση σας.
Σταματήστε να διαδίδετε λόγους μη-ανοχής και μίσους.
Φτάνει πια η δαιμονοποίηση και η παθολογικοποίηση των τρανς ανθρώπων, των γκέι και των λεσβιών. Παίζετε ανήθικα και ανεύθυνα με ανθρώπινες ζωές, και κάθε έγκλημα μίσους είναι και δική σας ευθύνη.
Οι ομοφοβικές και τρανσφοβικές παλαιολιθικές αντιλήψεις και πρακτικές σας, μας βρίσκουν
συσπειρωμένες απέναντί σας.

Καλούμε σε ανοικτή συνέλευση το Σάββατο 1η Μαίου, ημέρα διεκδικήσεων, για τη συνδιαμόρφωση δράσης. Η εξουσία της πατριαρχίας και της ετεροκανονικότητας δε μας τρομάζει, δε μας πτοεί.


ΣΑΒΒΑΤΟ 1η ΜΑΪΟΥ, 18:00 ΣΤΕΚΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ
ΤΣΑΜΑΔΟΥ 15 ΕΞΑΡΧΕΙΑ

ΟΜΑΔΑ QUEERTRANS.espiv.net

No comments: