"ΟΛΗ Η ΛΑΓΝΕΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΠΑΕΙ ΣΤΑ ΛΑΧΑΝΑ ΑΠΟ ΕΛΛΕΙΨΗ ΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΠΟΘΩΝ"








Wednesday, March 18, 2009

ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΦΟΡΕΙΣ


Αντιγράφω


Φορέας του AIDS έχασε δικαστική μάχη στον Άρειο Πάγο

Το Β1 Τμήμα του Αρείου Πάγου έκανε δεκτή την εισήγηση της αρεοπαγίτου Ειρήνης Αθανασίου που είχε προτείνει να γίνει μερικώς δεκτή η αίτηση αναίρεση του νομικού εκπροσώπου εταιρείας ενδυμάτων ο οποίος ζητούσε να αναιρεθεί απόφαση του Εφετείου που δικαίωσε υπάλληλό της φορέα του AIDS ο οποίος απολύθηκε λόγω της νόσου από την οποία έχει προσβληθεί και η εταιρεία υποχρεώθηκε να καταβάλει 7.539 ευρώ για μισθούς υπερημερίας και για χρηματική ικανοποίηση λόγω ηθικής βλάβης.

Η εταιρεία τον απέλυσε επικαλούμενη ότι αντέδρασαν οι συνάδελφοί του όταν πληροφορήθηκαν ότι είναι φορέας του AIDS. Στο Πρωτοδικείο και Εφετείο Αθηνών ο υπάλληλος δικαιώθηκε, καθώς κρίθηκε ότι ήταν καταχρηστική η απόλυση του (κατά παράβαση του άρθρου 281 του Αστικού Κώδικα). Ειδικότερα, η αρεοπαγίτης έχει υποστηρίξει ότι το Εφετείο παραβίασε το άρθρο 281 του Αστικού Κώδικα.

Η αρεοπαγίτης κατέληξε ότι πρέπει να αναιρεθεί μερικώς η προσβαλλόμενη εφετειακή απόφαση και συγκεκριμένα να αναιρεθεί κατά το μέρος της με το οποίο επιδικάστηκε χρηματική ικανοποίηση λόγω ηθικής βλάβης υπέρ του απολυμένου φορέα του AIDS γιατί αυτή προϋποθέτει ακυρότητα της ανωτέρω καταγγελίας ως καταχρηστικής, δηλαδή παράνομη και υπαίτια πράξη της εργοδότριας.

Ξαφνικά δεν μου αρκεί να κάθομαι στον υπολογιστή, με τα ψώνια του σούπερ μάρκετ ακόμα στις σακούλες, και να σχολιάζω την επικαιρότητα...
Θέλω να κάνω κάτι για αυτή τη μαλακισμένη την απόφαση... Να αντιδράσω...
Εξόντωση, εξόντωση ήταν αυτή η απόφαση. Για τον άνθρωπο αυτόν και για όλους τους οροθετικούς.
Και οι συνάδελφοι. Από τις δομές και τις εξουσίες δεν περιμένω πολλά, αλλά από τους συναδέλφους του; Συναδέλφοι σκατα, μόλυνση του κόσμου αυτού, βρωμιά...
Να μαζευτούμε μπροστά στο κατάστημα, να φωνάξουμε είμαστε όλοι φορείς, να πετάξουμε αυγά και μπογιές, να...

Ειμαστε όλοι φορείς

1 comment:

Hfaistiwnas said...

Άχρηστοί και απάνθρωποι που είναι,
καταλύουν την ανθρώπινη αξιοπρέπεια..