"ΟΛΗ Η ΛΑΓΝΕΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΠΑΕΙ ΣΤΑ ΛΑΧΑΝΑ ΑΠΟ ΕΛΛΕΙΨΗ ΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΠΟΘΩΝ"








Wednesday, September 1, 2010

γινε και εσυ ρουφιάνος! μπορείς!




...και μάλιστα εύκολα. Ανώνυμα, με ένα τηλεφώνημα από το σπίτι σου.

Η τηλεφωνική γραμμή 1142 είναι διαθέσιμη σε εσένα που θέλεις να καταγγείλεις κάποιον καπνίζοντα σε κλειστό δημόσιο χώρο, σε εσένα που θέλεις να βλάψεις το διπλανό μπαράκι που έχει περισσότερη πελατεία από ότι το δικό σου, σε εσένα που καιρό ήθελες να έρθεις σε επαφή με την χειρότερη πλευρά του εαυτού σου: την ρουφιανιά.

Το ελληνικό κράτος φροντίζει για σένα.
Γι'αυτό, μην ξανακούσω πως δεν υπάρχει κράτος.

Υ.Γ.
Πως τό'λεγε η Δήμου; "Προσωπικά, δεν έχω αίσθηση, αυτό που ζούμε αν είναι αλήθεια ή παραίσθηση".

5 comments:

Hfaistiwnas said...

αααα παίζει και αυτό τώρα;;;
Έτσι θα μας καταντήσουν..

Anonymous said...

Η καταγγελία μια παράνομης πράξης είναι ρουφιανιά;... μάλλον χρειαζόμαστε λεξικό...

tsarlatann said...

αγαπητέ ανώνυμε

δεν είναι τυχαίο που εσύ που υποστηρίζεις την πράξη διατηρείς την ανωνυμία σου

επίσης να σου τονίσω πως το νόμιμο δεν είναι απαράιτητα και δίκαιο

το να είσαι ομοφυλόφιλος είναι σε μερικές χώρες του κόσμου ακόμα παράνομο. δηλαδή οι κάτοικοι εκεί πρέπει να στέλνουν για λιθοβολισμό τις αδερφες;

the boy with the arab strap said...

το καπνισμα δεν ειναι καλο οκ , αλλα με τις απαγορευσεις και τις ρουφιανιες δεν λυθηκε κανενα προβλημα , απλα χειροτερεψανε , πρεπει να βρεθει τροπος ο κοσμος να κανει αλλα πραγματα για να μην καπνιζει , αλλα το κρατος αδυνατει να στρεψει τη νεα γενια σε πιο υγειη πραγματα .

nikos said...

Ώστε έτσι... Η καταγγελία μιας "παράμονης πράξης" από τον οποιονδήποτε και κυρίως ανώνυμα δεν είναι ρουφιανιά. Τι είναι τότε ρουφιανιά για σενα, φίλε ανώνυμε; Κι αν ακόμη δεχτούμε ότι το κάπνοσμα σε κάποιους χώρους είναι παράνομο πλέον, την περίπτωση ν'αντιμετωπίζαμε το πρόβλημα με πιο πολιτισμένους τρόπους και όχι με ανώνυμες καταγγελίες δεν την εξετάζουμε, έτσι;
Άκουσα προχθές να μιλάνε για την "Μάτσας λάιν" (από τον κακομοίρη τον Αρτέμη Μάτσα). Τελικά φαίνεται πως δεν πρόκειται ν'απαλλαγούμε ποτέ από κάποιες νοοτροπίες σ'αυτή την κωλοχώρα.